9/23/2009

Warga2 5a2 Sklian....

2 editor blog niyh dh bbincang n spakat nk lantik pengepos baru untk blog kter niyh..(ktorang bncang mse BAT niyh..hak3..) ye r, blog kiter ni agk suram n sunyi..so, amacam???

untuk mirol akeem sorry cz x bbncang ngn awk..hehe..

so, warge illegal kitchen skalian, sy ingn mmberi kuasa kpd korg untk mncdgkan name calon2 pgepos baru kite..kite akn mlantik sorg laki n 2 ppuan r kalau bleh..
ok x??kalau ad cdgn laen dialu2kan..

kalau stuju, jlankan tanggungjawab anda skrg..ceyh, cm plihan raye la plak..huk2..korg cadang la name yg korang suke tuh..kalau nk cadang name sniri pn xpe..peace..!!!

3 comments:

cheesecakelover said...

bukan "pengUNGUMan" tapi "pengUMUMan"...
harap dapat ambil tindakan~

@N@ said...

syabas n tahniah buat sha...semoga kita betul memperbetulkan satu sama lain(sha sy rasa mcm ayt sy slh)

first n foremost, sy mintak maaf sbb tak dpt nk luangkan masa untuk blog ni lagi...boleh, tp tak dpt nk beri full comitment mcm dulu...
sy taw sy sbg tukang tulis citer/entri kat blog ni tak mampu menukilkan keceriaan pd pengunjung setia blog ni dah lately...really sorry yup

sy sbnr nya nk wat entri khas, tp mcm gedik ngat lop..haha...anyway, mungkin shingga lps spm, sy tak dpt nk beri full cmitment lg...sy mintak maaf...lps ni sy bz ngan pmr adik sy lop..hihi..so, slmt hari raya...kpd semua warga 5a2, AMIRAH NABILA AZHARI menghulurkan kemaafan n sekaligus memohon keampunan drp korang kalo sy ada buat korang kecik ati...(well sy sorang yg unexpected, dan agk straight 4ward kdg2)...

tak lupa jugak, tahniah buat teman2 atas kecemerlangan korang dlm trial..semoga kita dpt kekalkan prestasi ni untuk SPM nanti...

till da next post(bila ada idea n masa yup)

syg korang!

Anonymous said...

aisyah nadhirah?
haha.

Post a Comment

 

iLLeGaL KiTcHeN © 2008. Design By: SkinCorner